Romantisch verkleedjurk - vintage fairy

Staat: Nieuw product

Travis Designs

Transformeer je kleintje in een echte fee met deze geweldige vintage jurk! Compleet met prachtige vleugels. Verkleed je en maak je klaar voor een geweldig feest. Of hang gewoon thuis rond en beleef een leuke dag vol magische ervaringen! Het leven is altijd leuker als je een fee bent ;-)

65,75 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : VIF6

PersonageFee/Elf
TypeVerkleedjurken
KleurWit

Dit vintage zachte perzikkleurige feetjeskostuum heeft een geborduurd gouden kanten lijfje met prachtige bloemen op de mouwen en bijpassende glittervleugels. De perzikkleurige rok is gemaakt uit verschillende lagen mesh met goudborduursel en kant en heeft ook een satijnen onderrok.

Verkrijgbaar in 2 maten: 3-5 jaar / 6-8 jaar

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.430.040.320.34
Travis Designs is een superleuk Brits merk dat prachtige verkleedkleren maakt. Originele outfits en kekke accessoires zijn hun sterkste troeven. Travis Designs heeft de leukste pakjes voor meisjes, jongens en kleuters van 3 maanden tot 11 jaar. De prinsessenjurkjes worden gepresenteerd op een satijnen hangertje en de jongensoutfits zijn gemaakt van prima kwaliteit, gemakkelijk wasbare stoffen en uitgerust met de stoerste accessoires. De peuterkostuumpjes zijn ook volledig wasbaar, moest uw kleine monstertje een ongelukje krijgen.