Roze toverstaf - Lucine

Schitterend toverstokje met vlinder

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA155

Dierenkostuums en -accessoires van Souza! (52)

Met deze schitterende toverstaf met vlinder in de hand voelt elke kleine meid zich meteen een echte prinses. Prachtig en onmisbaar accessoire voor elke verkleedkoffer!

7,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 104717

PersonageFee/Elf
TypeToverstafjes
KleurRoze
Leeftijdvanaf 3 jaar

Schitterende toverstof in populair roze met fonkelende vlinder als echte eye-catcher. Een onmisbaar accessoire voor elke kleine meid/fee/prinses van het fijne merk Souza!

Souza for Kids! beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.10.020.370.02
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Dierenkostuums en -accessoires van Souza!
Inspiratie en stories