Rubberen bijtring Panda

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC095

Doorkomende tandjes worden verzacht door deze schattige Panda bijtring.

Hij ziet er niet alleen lief uit, hij is het ook. Deze bijtring in gemaakt van 100% natuurlijk rubber, uitgebreid getest, goedgekeurd én helemaal vrij van schadelijke stoffen.

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : TRPAWH04

CollectieLovely Toys & Gifts
TypeBabyspeelgoed
KleurWit
A Little Lovely Company figuurPanda's

Komen de eerste tandjes van jouw baby door? Dan is de panda bijtring van A Little Lovely Company een ideaal nieuw vriendje. Deze rubberen bijtring bevat geen schadelijke stoffen, is gemaakt van 100% natuurlijk rubber afkomstig van de Hevea boom en heeft een subtiele geur. Perfect voor elk kindje dat last heeft van doorkomende tandjes.

De panda bijtring komt in een lovely geschenkdoosje en is daarom erg leuk om weg te geven als cadeautje aan een kersverse mama.

Afmetingen: 6,3 x 10 x 4 cm

Materiaal: natuurlijk rubber van de Hevea boom - bevat geen schadelijke stoffen: vrij van PVC, BPA, ftalaten en nitrosamines.

____

Twee moeders van samen 7 kinderen starten in 2014 met het aandoenlijke merk: A Little Lovely Company. Elk Little Lovely product, van populaire lightboxen, unieke letter banners tot sfeerlampjes en vele andere unieke producten voor kinder- en woonkamers, is er op gericht om een gevoel van plezier en vrolijkheid op te roepen. Alles onder het motto: Making Life Lovely!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... a Little Lovely Company was geboren! De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Alles onder het motto: Making Life Lovely!