Rubberen speeltje Elvis the Duck - Yellow

Gele badeend uit 100% natuurlijk rubber van de Hevea bomen

Staat: Nieuw product

Oli & Carol

OLC007

Een klassiek badeend in een modern én duurzaam jasje.

Elvis the Duck Yellow is de klassieke natuurlijke rubberen eend van Oli & Carol. Klaar om de favoriete bijtring, badspeeltje en zintuiglijk grijpspeeltje van baby's en kinderen te worden. Dit is een eend uit één stuk ;-) zonder gaatje onderaan, waardoor de vorming van bacteriën en vuil wordt voorkomen. Kortom dit is 100% zorgeloos spelen!

14,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : L-DSM-UNIT-Y

Geel badspeeltje Elvis the Duck Yellow is een drijvend babyspeeltje uit de collectie van Oli & Carol. De badeend helpt kleintjes om tandvlees te verzachten terwijl ze in bad spetteren. Het speeltje is gemaakt volgens een ambachtelijk, duurzaam en milieuvriendelijk proces met 100% natuurlijk rubber van Hevea-bomen.

Er zit geen gaatje in het rubberen badspeelgoed, zo krijgen schimmel en vuiligheid geen kans terwijl dit bootje in je mini's bad drijft. De Oli & Carol speeltjes worden stuk voor stuk met de hand afgewerkt, kleine imperfecties maken elk product uniek. Ook verkrijgbaar in andere kleuren.

Materiaal: puur rubber van de Hevea boom, een natuurlijk materiaal - met de hand geschilderd met natuurlijke pigmenten.
Afmetingen: 6 x 7,5 x 7,4 cm
Gebruiksadvies: na gebruik proper maken met een vochtige doek - op een droge plek bewaren, niet op de badrand - niet steriliseren of in de koelkast bewaren
_

OLI & CAROL is een jong bedrijf uit Barcelona en maakt 100% veilige & ecologische speeltjes voor moderne ouders en hun kroost. De creatieve zielen achter het merk zijn Olimpia en Carolina, twee zussen die het bedrijf 5 jaar geleden begonnen toen ze nog maar 21 en 16 jaar oud waren. Hun missie? Voor het milieu zorgen met plasticvrije producten en 100% natuurlijke grondstoffen die volgens een ambachtelijk handgemaakt proces geproduceerd worden. Hun producten worden in meer dan 45 landen wereldwijd verkocht.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Oli & Carol is opgericht door de twee zussen Olimpia en Carolina in Barcelona. De twee zussen wilde hun passie voor design en de natuur in een bedrijf stoppen waar ze samen veel plezier konden hebben. Met Oli & Carol hebben ze deze droom in vervulling weten te brengen door diverse rubberen baby- en badspeeltjes te maken. De rubberen speeltjes van het merk zijn gemaakt van 100% puur rubber van de Braziliaanse rubberboom en komen zonder gaten zodat er geen water in de speeltjes kan komen. Dit maakt dat de speeltjes veilig, hygiënisch en biologisch afbreekbaar zijn. De collectie bestaat uit verschillende kleuren en vormen en zijn altijd veilig om je kind in te laten bijten.