Rubberen speeltje - Flo the Floatie Navy

Natuurlijk bad- en bijtspeeltje in de vorm van een wit eendje

Staat: Nieuw product

Oli & Carol

OLC009

Geïnspireerd op de klassieke zwemband, is Flo de witte badeend een nieuwe versie van het klassieke badeendje. Ideaal om met kinderen rond te spetteren tijdens badtijd!

Ook perfect als bijtring, sensorisch speelgoed en decoratief object. Met de hand beschilderd en gemaakt uit één stuk zonder gaatjes waardoor het speeltje 100% bacterievrij is.

18,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : L-FL DUCK-UNIT-NAVY

Rubberen badspeeltje Flo the Floatie Navy van OLI & CAROL is een natuurlijk babyspeeltje , gemaakt van 100% natuurlijk rubber & één voor één met de hand beschilderd met natuurlijke pigmenten.

Materiaal: puur rubber van de Hevea boom, een natuurlijk materiaal - met de hand geschilderd met natuurlijke pigmenten.
Leeftijd: vanaf 4 maanden
Gebruiksadvies: na gebruik proper maken met een vochtige doek - op een droge plek bewaren, niet op de badrand.
_

OLI & CAROL badspeeltjes zorgen voor eindeloos speelplezier voor baby's en kinderen terwijl ze genieten van een volledig veilige badtijd. Deze babyspeeltjes zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber uit één stuk zonder gaatjes, zodat er geen water in kan komen en er dus ook geen bacteriën kunnen ontstaan. Badtijd met Oli&Carol is een zorgeloos spel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Oli & Carol is opgericht door de twee zussen Olimpia en Carolina in Barcelona. De twee zussen wilde hun passie voor design en de natuur in een bedrijf stoppen waar ze samen veel plezier konden hebben. Met Oli & Carol hebben ze deze droom in vervulling weten te brengen door diverse rubberen baby- en badspeeltjes te maken. De rubberen speeltjes van het merk zijn gemaakt van 100% puur rubber van de Braziliaanse rubberboom en komen zonder gaten zodat er geen water in de speeltjes kan komen. Dit maakt dat de speeltjes veilig, hygiënisch en biologisch afbreekbaar zijn. De collectie bestaat uit verschillende kleuren en vormen en zijn altijd veilig om je kind in te laten bijten.