Rubberen speeltje - Margarita the Daisy

Sensorische magriet om op te bijten en mee te spelen

Staat: Nieuw product

Oli & Carol

OLC027

Houdt ze van me, houdt ze niet van me, ... deze witte margriet is veel te mooi om haar bloemblaadjes te plukken.

Het is een te gek bijt-, bad- en zintuigspeeltje voor baby's en peuters. Gemaakt uit veilig materiaal. Dankzij het ontwerp met verschillende texturen worden de zintuigen van baby's gestimuleerd.

14,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : L-CHEWY-FLOWER-MINT

SamenstellingenNatuurrubber
TypeBijtspeeltjes

Rubberen babyspeeltje Margaritha The Daisy van OLI & CAROL is een bijtspeeltje, badspeeltje en zintuiglijk speelgoed voor baby's en peuters. Het past perfect in kleine handjes en dankzij de ring aan de achterkant is het makkelijk vast te maken aan een tutketting. De rubberen bloem zijn gemaakt volgens een ambachtelijk en duurzaam proces met 100% natuurlijk rubber van Hevea bomen.

  • Stimuleert de zintuigen van baby en kalmeert het tandvlees
  • Gemakkelijk vast te pakken en veilig om op te kauwen
  • Biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk
  • Stuk voor stuk met de hand beschilderd met natuurlijke pigmenten
  • Handgemaakt dus kleine variaties kunnen optreden tov de foto's
  • Zonder gaatjes om bacteriën en schimmelvorming binnenin te voorkomen

Wist je dat de Romeinen deze bloem in de middeleeuwen solis oculus noemden? Dit verwijst naar de manier waarop madeliefjes 's nachts hun bloemblaadjes sluiten en ze de volgende dag weer openen, zoals wij allemaal doen om een nieuwe dag te beginnen.

Afmetingen: 9,7 x 10 x 3,7 cm
Materiaal: 100% natuurlijk rubber van de Hevea boom

_

Olimpia & Carolina zijn twee jonge zusjes uit Barcelona die samen OLI & CAROL hebben opgericht. Een jong en innovatief merk dat staat voor cool eco speelgoed - volledig plasticvrij en uit natuurlijke materialen - voor moderne ouders en hun kinderen. Ze maken duurzame producten op een ambachtelijke manier met oog voor detail. Hun collecties zijn te koop in over 80 landen ter wereld. En zijn een must voor jonge ouders!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Oli & Carol is opgericht door de twee zussen Olimpia en Carolina in Barcelona. De twee zussen wilde hun passie voor design en de natuur in een bedrijf stoppen waar ze samen veel plezier konden hebben. Met Oli & Carol hebben ze deze droom in vervulling weten te brengen door diverse rubberen baby- en badspeeltjes te maken. De rubberen speeltjes van het merk zijn gemaakt van 100% puur rubber van de Braziliaanse rubberboom en komen zonder gaten zodat er geen water in de speeltjes kan komen. Dit maakt dat de speeltjes veilig, hygiënisch en biologisch afbreekbaar zijn. De collectie bestaat uit verschillende kleuren en vormen en zijn altijd veilig om je kind in te laten bijten.