Schattig bloemenbehang - Pressed Leaves Rose

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM162

Pressed Leaves by Cam Cam (10)

Wondermooi behangpapier met een prachtige Cam Cam signature print. Dit fleurig vliesbehang vol kleine bloemetjes en blaadjes is van uitstekende kwaliteit, straalt klasse uit en is makkelijk aan te brengen, ook als je geen professionele behanger bent.

Nog mooier in combinatie met de rest van de Pressed Leaves Rose collectie.

65,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1603.P31

CollectiePressed Leaves
TypeBehangpapier
KleurRoze

Camcam Copenhagen behang met Pressed Leaves Rose print, ideaal om de babykamer stijlvol af te werken of om elke andere kamer van een mooie toets te voorzien. Het papier is makkelijk aan te brengen en gemaakt in Europa. Leuk om te combineren met de rest van de Pressed Leaves-collectie. Zeker een kijkje waard!
 

Afmetingen: 10 meter x 53 cm - - 160 gram dik
Hoogte patroon: 26,5 cm
Materiaal: non-woven vliesbehang van premium kwaliteit.
Onderhoud: proper maken met een vochtige doek

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
55530.8
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.
Collectie Pressed Leaves by Cam Cam
Inspiratie en stories