Schattig hangfiguur - Kleine vrienden

Staat: Nieuw product

Haba

HAB449

Dit schattig houten hangfiguur kleine vriendjes van Haba begeleidt baby’s ivanaf het prille begin bij het ontdekken van de wereld rondom hen en moedigen hen aan om aan te raken en te spelen.

Je kan het makkelijk ophangen aan een speeltrainer, buggy, autostoel of park zodat het een vertrouwd speeltje wordt dat je kleintje altijd kan entertainen.

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304303

TypeMobielen
Leeftijdvanaf 6 maanden

Schattig hangfiguur Kleine vrienden van Haba, op de kleurrijke houten ballen staan een leuk lieveheersbeestje en een leuke kikker, die zowel thuis als onderweg voor een goed humeur zorgen. Het belletje moedigt met zijn grappig gerinkel aan om ernaar te grijpen. Dit hangspeeltje voor baby's bevordert de fijne motoriek op speelse wijze en de bonte kleuren nodigen uit om er naar te grijpen.

Afmetingen:10 x 30 cm
Materiaal: beuk en katoen
Leeftijd: vanaf 6 maanden

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
321250.08
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.