Schattig Trybike rieten mandje

Staat: Nieuw product

Trybike

CCO013

Maak je prachtige Trybike helemaal af met dit schattig, rieten mandje met retrolook.

Je bevestigt het makkelijk aan het stuur met de riempjes ... et voila: je kan er lekker op uit trekken, rondfietsen en je knuffel of favoriet speelgoed kan gewoon mee.

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

FietsenAccessoires

Retro gevlochten rieten mandje van Trybike, dit handig fietsaccessoire maakt fietsen nog leuker! Het past perfect aan het stuur van je prachtige Trybike steel, maar kan dankzij de lederen riempjes ook aan andere kinderfietsstuurtjes gemonteerd worden.

Afmetingen : 27 x 20 x 17 cm - afstand tussen de riempjes: ongeveer 6 cm

Materiaal: riet

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2017270
Trybike zijn Pim en Alex, twee broers die gek zijn op fietsen. Naast fervent fietsers zijn ze al 10 jaar importeur van veel leuk speelgoed en met name speelgoed op wielen waaronder ook loopfietsen. In 2015 zijn ze begonnen met het ontwikkelen van een eigen houten loopfiets en hebben ze al onze kennis als importeur en fietser gebruikt voor het ontwikkelen van de Trybike. Eigenwijs als ze zijn hebben ze met alle kennis die ze in de loop der jaren op hebben gedaan een loopfiets ontwikkeld die in hun ogen perfect is. In 2017 brachten ze de Trybike Steel op de markt. De Trybike steel is de eerste en enige metalen loopdriewieler die je kunt ombouwen naar loopfiets . En die fiets is zo fantastisch dat ze meteen ook een Baby Innovation Award 2018 wonnen met de Trybike Steel !