schattige Puppy muursticker (30cm)

schattige Puppy muursticker (30cm)

Staat: Nieuw product

KEK Amsterdam

De puppy muurstickers van KEK Amsterdam bestaan uit allerlei schattige jonge honden. De muursticker heeft een bijna levensechte afbeelding en...

12,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MS-537

De puppy muurstickers van KEK Amsterdam bestaan uit allerlei schattige jonge honden. De muursticker heeft een bijna levensechte afbeelding en geeft de kinderkamer een levendig en speels karakter. De muursticker is ongeveer 30 cm hoog, maak je keuze uit drie puppies.
De muurstickers worden gemaakt van een zeer kwalitatieve matte vinylfolie, zijn bestand tegen water en kunnen gemakkelijk schoongemaakt worden. Ze kunnen alleen op harde en vlakke ondergronden geplakt worden zoals deuren, ramen en glad gestucte muren.

Producten op bestelling hebben een levertijd van minimum 3 weken.

Afmetingen:
Bernese: 21 x 30 cm
Beagle: 14 x 30 cm
Labrador: 24 x 28 cm
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
03000.35
KEK Amsterdam ontwerpt decoratieve spullen voor in huis vanuit een studio, zoals de naam al doet vermoeden, in hartje Amsterdam. Oprichters Evert, Barabara & Bas bedenken bijzondere producten die anders zijn dan anders… Verrassend, verfrissend en eigenzinnig. Producten met een knipoog, die met ziel en zaligheid ontworpen zijn! Do small things with great love!