Schitterende papieren slinger - Halloween

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR296

Meri Meri Halloween (28)

Verhoog de bangelijkheids factor - ja dat is een ding - op je volgend Halloweenfeestje met deze schitterende slinger van Meri Meri. En zo heb je meteen spoken, vleermuizen, schedels, sterren en manen op je feestje ;-)

14,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 198352

CollectieHalloween
TypeSlingers
KleurMeerkleurig

Heerlijke Halloween slinger met verschillende karakters uit de Halloween collectie van Meri Meri. Spoken, schedels, vleermuizen, sterren en manen zijn afgewerkt met schitterende zilverfolie, fluo details en zijn helemaal klaar om sfeer te brengen op jouw feestje.

Slinger met 17 karakters, deze hangen aan een fluo roze draad, makkelijk op te hangen. Komt in een mooie doos.

Afmetingen slinger: 3 meter lang - doos: 35,5 x 16 x 19 cm

Materiaal: papier

___

Meri Meri is een uniek feestmerk met de mooiste feestartikelen voor de perfecte kinderfeestjes en ook voor de feestdagen, zoals de Halloween collectie. Perfect voor een griezelig Halloween feestje, inclusief zwarte katten, geesten, vleermuizen ... Stuk voor stuk bangelijk leuk, perfect te mixen en matchen en wondermooi!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Meri Meri Halloween
Inspiratie en stories