set van 2 kartonnen opbergdozen (small)

set van 2 kartonnen opbergdozen (small)

Staat: Nieuw product

Done by Deer

KZ24202

De Zoopreme vrienden houden alles netjes bij! De opbergdozen van Dony by Deer zijn ideaal voor speelgoed en andere schatten van je kleine spruit....

19,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

De Zoopreme vrienden houden alles netjes bij! De opbergdozen van Dony by Deer zijn ideaal voor speelgoed en andere schatten van je kleine spruit. Wanneer je de grote doos opent, vind je een tweede doos om nog meer op te bergen! Op elke doos staat een Zoopreme vriendje uit de safari afgebeeld.
De opbergdozen hebben aan de zijkant 2 ronde openingen om ze makkelijk te verplaatsen tijdens het opruimen. De deksels zijn niet afneembaar.

Materiaal: stevig karton.
Afmetingen grote doos: 17x17x17 cm.
Afmetingen kleine doos: 14x14x14 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.55
Wist je dat Silly U in het najaar van 2014 haar merknaam veranderde naar Done by Deer ? En wist je dat 'Hjorth' de Deense vertaling is van 'Deer'? Helene Hjorth, designer en creatief brein achter Done by Deer, heeft een duidelijk doel: plezierige en spelbevorderende producten ontwerpen die daarnaast ook mooi in de kamer staan. Ze houdt niet alleen de nieuwste trends in het oog, maar Helene laat zich ook inspireren door de kleine schoonheden van alledag. Het Deense merk Done by Deer staat voor trendy deco-producten voor de kinderkamer die de verbeelding en de sociale ontwikkeling van kids stimuleren. Zachte pastelkleuren geven een pasgeborene een knus en vertrouwelijk gevoel, terwijl felle kleuren de bruisende energie van een peuter uitstralen. Met Done by Deer breng je de kinderkamer een level hoger! Zo dient de kamer niet alleen om te slapen, maar ook als favoriet speelterrein van je kleine ontdekker.

product referentie :DD-50505