Set verkleedaccessoires - Sophia

Lichtroze verkleedset met vleugeltjes en toverstaf

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA602

Dierenkostuums en -accessoires van Souza! (52)

Deze magische set van vleugels en een toverstaf is ideaal voor jouw kleine elf! De lichtroze vleugels met fonkelende details en de toverstaf afgewerkt met een schitterende edelsteen doen je kindje stralen.

17,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 105702

PersonageFee/Elf
TypeVerkleedaccessoires
KleurRoze

Set verkleedaccessoires Sophia van Souza for Kids. Deze set bestaat uit lichtroze vleugels met zilveren details en een magische toverstaf met roze lintjes.

_

Souza for Kids beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
225830.08
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Dierenkostuums en -accessoires van Souza!
Inspiratie en stories