Siliconen drinkbeker met oren en rietje - Baked clay

Handige peuterbeker uit siliconen met rietje in steenrood

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

PS222

Lekker zelf drinken zonder je beker meteen om te kappen? Dan moet je bij deze rietjesbeker met dierendeksel zijn. Verkrijgbaar in een hele reeks kleuren.

De steenrode kinderbeker kan ook zonder deksel gebruikt worden met of zonder het rietje. Iets voor jouw dorstige mini?

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : SCLS4

SamenstellingenSiliconen
TypeBekers
KleurRood

Siliconen drinkbeker met oren en rietje Baked Clay van PETIT MONKEY helpt bij de overgang van babyfles naar open beker en is een duurzaam alternatief voor wegwerk drinkpakjes omdat je hem keer na keer kan hervullen en herbruiken.

Mooi aan te vullen met een bord of bowl in bijpassende of contrasterende kleur, check zeker de rest van de Petit Monkey collectie om jouw favorieten te scoren >

Materiaal: voedselveilig siliconen, BPA vrij

Afmetingen: 12 x 15 x 7 cm - rietjes: 12,5 cm hoog

Inhoud: 175 ml

Onderhoud: mag in de vaatwasser en microgolfoven

_

PETIT MONKEY - voorheen PSikhouvanjou - heeft collecties die instant tot de verbeelding spreken van zowel kindjes als ouders. Van eye-catching schooltassen tot instagramproof speelgoed en duurzaam kinderservies. Dit Nederlands merk matched perfect met De Kleine Zebra en is een must-see kindermerk voor elke moderne jonge familie.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.15
Petit Monkey - Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!