Siliconen Jasmin bijtspeeltjes - 2 pack - Sandy sea blue mix

Twee babyballen om naar te grijpen

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD3347

Stijlvol spelen met Liewood (92)

Maak doorkomende tandjes leuker met deze set Jasmin bijtspeeltjes gemaakt uit 100% veilig en flexibel siliconen.

Leuk om op te bijten, mee te spelen, te rollen of fijne motoriek te oefenen. De balletjes zijn perfect gemaakt voor mini handjes om vast te grijpen en komen in een set van 2.

26,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW12943 5084

TypeBijtspeeltjes
PrintsSea blue
KleurLichtblauw

Leuke set bijtspeeltjes Jasmin Sandy Sea Blue Mix zijn leuke babyspeeltjes die goed van pas komen bij het doorkomen van de eerste tandjes. 

Materiaal: 100% silicone, CE getest, BPA-vrij
Afmetingen: 9 cm diameter
Wasadvies: proper maken met een vochtige doek

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.1
Liewood - Dit fantastisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, kniekousen, zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies in delicate kleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen.Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezinLiewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur.Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproductenLiewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord-producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind.Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Stijlvol spelen met Liewood
Inspiratie en stories