Siliconen speelset 12 Rainbow - neon

Geweldige regenboog om mee te spelen en te bewonderen

Staat: Nieuw product

Dëna

HEB119

Rainbowlove (145)

Om naar te kijken, op te bijten, aan te voelen, voor de fijne en grote motoriek ... deze grote neon regenboog past perfect bij de ongelimiteerde creativiteit dat elk kind in zich draagt.

Je kan ermee de gekste constructies maken, de autootjes eronder laten rijden, maar ook naar grijpen, als bijt- of badspeeltje gebruiken. En op de koop toe ziet dit open-ended speeltje er ook nog oom uit op een plank of kast in de kinderkamer.

44,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 01034N

Dëna siliconen grote speelregenboog neon My First Rainbow is een open-end Waldorf stuk speelgoed - in 12 neon kleurtjes: magenta, paars, 2 blauwe tinten, 3 groene tinten, 2 gele, 2 oranje en 1 boog in fluo rood. Deze silicone regenboog stimuleert de vroege motoriek van baby’s en de ontwikkeling van hun verbeelding en creativiteit. Kinderen zijn meteen aangetrokken tot het speelgoed en kunnen hun creativiteit de vrije loop laten want er zijn geen regels. Eindeloos speelplezier verzekerd!

De gebruiksmogelijkheden zijn afhankelijk van de plaats, context en individuele behoeften van ieder kind en blijven voor altijd boeien. Zo is het een bijtspeelgoed, constructiespeelgoed, decoratie maar kan het ook helpen de kleuren te leren benoemen en mag het gewoon mee in bad.

Naast een interessante en kleurrijke speelset staat deze neon regenboog ook erg leuk als decoratie in de kamer van je schattebout.

Materiaal: platina siliconen - BPA, PVC, ftalaten en latex vrij
Leeftijd: vanaf de geboorte
Gebruiksadvies: mag in de vaatwasser - mag in de oven als bakvorm - resistent tegen temperaturen van -60°C tot 220°C

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Wis G.
  •  de 13/09/2021
Super veelzijdig speelgoed!
Dëna is een fantastisch bouwspel voor kids om hun creativiteit en fijne motoriek te ontwikkelen. Met de Dëna-speelgoedpakket kunnen ze kleurrijke figuren opstapelen en fantasievolle verhalen vertellen. Het perfecte speeltje om jouw kinderen op een veilige en speelse manier zich kunnen uitdrukken.
Collectie Rainbowlove
Inspiratie en stories