Siliconen speelset 6 Rainbow - neon

Leuke regenboog uit siliconen in fluo kleurtjes

Staat: Nieuw product

Dëna

HEB118

Rainbowlove (126)

Wij houden van alle regenbogen maar deze fluo speelboog springt er echt wel uit. De felle kleurtjes maken je net zo vrolijk als een echte regenboog. De 6 bogen zijn leuk om mee naar te grijpen, mee te stapelen, op te bijten, een tunnel mee te bouwen, mee te spelen, kleuren te leren benoemen, te bakken, en ... zo... veel... meer!

Deze neon regenboog zal ongetwijfeld heel wat speelplezier met zich meebrengen en groeit mee met je kind terwijl het ook mooi als decoratie op de kinderkamer staat.

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 01028N

Dëna siliconen speelregenboog neon My First Rainbow is een open-end Waldorf babyspeeltje - in 6 neon kleurtjes: magenta, blauw, groen, geel, oranje en fluo rood - dat bijdraagt aan de vroege motoriek van baby’s en de ontwikkeling van hun verbeelding en creativiteit. Kinderen zijn meteen aangetrokken tot het speelgoed en kunnen hun creativiteit de vrije loop laten want er zijn geen regels. Eindeloos speelplezier verzekerd!

De gebruiksmogelijkheden zijn afhankelijk van de plaats, context en individuele behoeften van ieder kind en blijven voor altijd boeien. Zo is het een bijtspeelgoed, constructiespeelgoed, decoratie maar kan het ook helpen de kleuren te leren benoemen en mag het gewoon mee in bad.

Naast een interessante en kleurrijke speelset staat deze neon regenboog ook erg leuk als decoratie in de kamer van je schattebout.

Materiaal: platina siliconen - BPA, PVC, ftalaten en latex vrij
Leeftijd: vanaf de geboorte
Gebruiksadvies: mag in de vaatwasser - mag in de oven als bakvorm - resistent tegen temperaturen van -60°C tot 220°C

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Sanne M.
  •  de 19/11/2021
kleine regenboog, handzaam voor een baby
  • Door Leentje B.
  •  de 09/11/2020
Mooie heldere kleuren en zacht materiaal, mijn petekindje was er onmiddellijk zot van.
Dëna is een fantastisch bouwspel voor kids om hun creativiteit en fijne motoriek te ontwikkelen. Met de Dëna-speelgoedpakket kunnen ze kleurrijke figuren opstapelen en fantasievolle verhalen vertellen. Het perfecte speeltje om jouw kinderen op een veilige en speelse manier zich kunnen uitdrukken.
Collectie Rainbowlove
Inspiratie en stories