Spaakreflectors - Fluo oranje

Oranje reflectoren voor de spaken van je fiets

Staat: Nieuw product

Rainette

RAI059

Ultra-eenvoudig te installeren, met een ruime keuze aan kleuren. Versier de spaken van jouw fiets met deze oranje reflectoren. Een supercool en nuttig fietsaccessoire voor elke fietser.

Ze geven licht/reflecteren in het licht van de koplampen en veranderen de wielen van jouw of je kleine fietser zijn fiets in een echte carrousel!

10,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : REF-ORA

TypeFietsaccessoires
KleurOranje

Moderne oranje spaakreflectors van Rainette doen je fietswielen draaien en zorgen ervoor dat je jezelf of je kind extra zichtbaar in het verkeer kan begeven.

Verkrijgbaar in een hele reeks kleurtjes zodat er altijd wel eentje bij jouw stijl past. Bij Rainette komt geen enkel fietsaccessoire op de markt voordat ze door het hele team worden getest. Vóór de commercialisering van deze reflectoren hebben ze ze dagelijks op hun eigen fietsen getest tijdens warm weer, regen en sneeuw, en dit 6 maanden lang voordat ze besloten om ze aan hun assortiment toe te voegen.

Aantal: komt in een doosje met 12 stuks, kies zelf of je er meerdere op één spaak hangt of aan elke spaak één.

Afmetingen: elke reflector is 8 cm lang en 360° zichtbaar uit elke hoek.

_

Rainette is een start-up uit Frankrijk die ons duurzame, praktisch en leuke fietsaccessoires brengt en accessoires om je veilig én zichtbaar in het verkeer te begeven. Handige regenjassen, reflecterende veters, reflectoren en reflecterende stickers om je fietshelm of fiets zelf te personaliseren. De hele Rainette-collectie is een hit voor iedereen die graag en vaak met fiets rijdt naar school, opvang of ..

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Rainette is een vrolijk Frans kindermerk gespecialiseerd in reflecterende fietsaccessoires. Met hun out-of-the-box accessoires zorgen zij ervoor dat jouw kids extra zichtbaar én in stijl op uitstap gaan. Bij Rainette vind je reflecterende spaken, kleurrijke veters, coole stickers en modieuze jassen om jouw outdoor uitrusting compleet te maken.Steel de spotlight met reflecterende accessoiresZichtbaarheid en stijl hangen bij Rainette onlosmakend samen. Of je nu met de fiets, de step of je eigen voeten op stap bent. Het retroreflecterend materiaal in de Rainette accessoires kaatsen het licht terug waardoor tegenliggers jou perfect zien aankomen. Super safe dus!Personaliseer van top tot teen met multicolor reflectorenMet de hippe reflecterende spulletjes van Rainette verhoog je jouw zichtbaarheid en coolness factor. Kleef leuke stickers op je helm, plaats kleurrijke spaakreflectors op je fiets en pimp jouw schoenen met reflecterende veters. Inspirerend en lichtgevend!Genieten van de meest veilige accessoires op de marktBij Rainette testen ze alle accessoires vooraleer ze in shop komen. De reflectoren worden gedurende 18 maanden getest bij warm weer, regen en sneeuw. Ze verlichten nachtelijke uitstapjes en maken indruk op iedereen!