Speelse knuffel Flippy Friend Bunny

Staat: Nieuw product

Wee Gallery

KZP117

Flip door de dag met dit fijn knuffeltje van Wee Gallery. Dit snoezig konijntje is een perfect vriendje om mee te knuffelen, aan te voelen, mee te spelen.

Zelfs de kleinste grijpgrage handjes kunnen hem makkelijk van expressie en outfit laten veranderen.

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WG-WG8101

Unieke knuffel Flippy Friend Bunny van Wee Gallery. Je kan door het buikje van de konijn 'bladeren' en zo zijn expressie en outfit veranderen. De Flippy Friends zijn beschikbaar in verschillende karakters. De zachte popjes komen in een katoenen tasje.

Materiaal: bio katoen - Okeo Tex vulling

Het assortiment van Wee Gallery bestaat uit kijkkaarten, knuffels, speelgoed, speeldekens en andere lifestyleproducten. Dit merk uit Californië maakt unieke producten voor baby's vanaf de geboorte tot ongeveer 24 maanden. Baby's zijn van nature aangetrokken tot zwart en wit. Het hoge contrast is niet alleen erg stijlvol maar de monochrome prenten en telkeningen zijn ideaal voor baby's om zich te focussen en je kleintje visueel te stimuleren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
143270.08
Wee Gallery - Studie toont aan dat kindjes vanaf de geboorte ongeveer 30 à 40 cm ver kunnen zien en hoog-contrasterende patronen kunnen onderscheiden. Dit principe is het fundament van Wee Gallery! Zwart-wit dieren en herhalende patronen vormen de rode draad doorheen de collectie.Kinderspulletjes die meegroeien met jouw kleintjeIn de eerste maanden stimuleren de patronen baby's visuele ontwikkeling. Later transformeren ze in herkenbare dieren die kindjes kunnen aanduiden en benoemen. Ook na de pamperperiode blijven kinderen gefascineerd door Wee Gallery. Ze kunnen de vertrouwde dieren spotten op textiel , plaktattoos , activiteitenboekjes , nesting dolls en meer! Ontdek hieronder het volledige assortiment.