Sprankelende prinsessenjurk

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

KZ31039

Wanneer je kleine meid deze sprankelende prinsessenjurk aan doet betreedt ze de betoverende wereld van ridders, draken en magische spreuken.Ons...

34,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

PersonagePrinses/Koningin
TypeVerkleedjurken
KleurRoze

Wanneer je kleine meid deze sprankelende prinsessenjurk aan doet betreedt ze de betoverende wereld van ridders, draken en magische spreuken.Ons prinsesje is klaar om de wereld mooi te maken in 'pink'!

Deze mooie roze jurk heeft een brede tule rok bezaaid met glitters,afgewerkt met elastische bandjes en een zilveren kroontje.

Geschikt voor prinsessen van 5 tot 6jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Great Pretenders - Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen!Perfecte outfits voor rollenspellen en verkleedfeestjesBen jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten.Let’s Party CollectieEen verjaardagsfeest, themafeest of kinderfeest. Great Pretenders heeft met de Let's Party Collectie  de leukste accessoires in huis. Van het kaarsje op de taart tot de slingers in de lucht. Zorg voor een feestje die jij en jouw gasten nooit zullen vergeten!