Steven speelcamera bijtspeeltje - Classic rose multi mix

Schattig babyspeelgoedje uit silicone

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD2282

Stijlvol spelen met Liewood (207)

Say Cheeeeese! Met de multifunctionele Steven Camera in roze en mostergeel kan je kleintje leuk spelen.

Een heerlijk, duurzaam stuk speelgoed dat rust biedt bij doorgekomen tandjes maar ook lang daarna nog vast gepakt zal worden en heel wat 'foto's' zal nemen van je knuffels, mama, papa, de hond, je kamer, ...

16,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14103 6012

CollectieSteven
TypeBijtspeeltjes
KleurRoze

Speelcamera Steven Sea Creature Classic Rose Multi mix is een schattig stuk (baby)speelgoed/bijtspeeltje gemaakt uit 100% silicone, een zacht materiaal dat makkelijk proper te maken is en volledig veilig is voor kleine bijters om mee te spelen, op te kauwen en in het mondje te steken.

Opgelet: de speelgoed camera is niet elektronisch.

Materiaal: 100% siliconen - BPA vrij - CE label - hypoallergeen
Afmetingen: 10,5 cm x 7,3 cm
Wasadvies: proper maken met een vochtige doek en milde zeep

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot hip kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.15
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Stijlvol spelen met Liewood
Inspiratie en stories