Stickers - green/blue

Stickervel met fonkelend blauwe en groene hartjes

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA100

Mini cadeautjes, maxi pret! (403)

Een groene diamant is erg zeldzaam en prachtig.

En deze fonkelende set van groene stickers zit er vol van, de set komt uit de allernieuwste collectie van Souza for Kids. Ideaal om je tekening, je kamer of jezelf :-) nog mooier te maken.

1,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 104527

TypeStickers
KleurMuntgroen

Een leuk cadeautje voor creatieve meisjes. Versier je kamer of je lievelingstekening met deze kei schattige hartstickers van het Nederlandse merk Souza for Kids in fonkelende blauwe en groene kleuren.

Geschikt voor kleine kunstenaars vanaf 4 jaar.

De Souza! for kids-verkleedaccessoires voor jongens en meisjes zijn er om de verkleedmomentjes helemaal compleet te maken. Zo wordt verkleden een nog groter feest!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.070.010.090.01
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories