Behang Moon - donkerblauw

Stijlvol behang Moon - donkerblauw

Staat: Nieuw product

Ferm Living

FRM082

Ferm Living kIDs (100)

In onze fantasie bezoeken we werelden waar we nooit eerder kwamen. Het Moon behang - uit de nieuwe Ferm living collectie - laat je kinderen elke dag een astronaut, klaar voor een reis naar de maan en terug.

Dit behang is van uitstekende kwaliteit, makkelijk aan te brengen en zorg meteen voor een prachtige sfeer in de kamer.

DIT PRODUCT IS OP BESTELLING EN HEEFT EEN LANGERE LEVERTIJD.

75,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 189

TypeBehangpapier

Vertoef elke dag tussen de sterren en planeten met dit buitenaards mooi Ferm Living behangpapier, met een prachtige print van sterren, planeten en hemellichamen.

Geprint op stevig vliesbehang papier, hierdoor is het makkelijk aan te brengen en schoon te maken met een vochtige doek indien nodig. Voor het mooiste resultaat kan je best genoeg papier in 1 keer bestellen omdat de kleuren van het papier met de hand gemengd zijn en dus per lot kunnen verschillen.

Afmetingen: 53 x 1000 cm
Materiaal: dubbellaags vliesbehang (non-woven) - kleuren op waterbasis.
Wasinstructies: je kan het behang reinigen met een vochtige doek.

Ferm Living is opgericht door de Deense Trine Andersen in 2005. Het Scandinavisch interieur merk is ondertussen wereldberoemd voor zijn prachtige geometrische vormen en stijlvol moderne objecten. Ook voor kinderen hebben ze een uitgebreide collectie.

Opgelet: Het behang kan niet worden geretourneerd omwille van de aard van het product. Twijfel je? Contacteer ons op welcome@kleinezebra.com voor een betalend sample aan €2/stuk. Het behang is enkel te verkrijgen op bestelling en heeft een levertijd van minimum 3 weken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
45341
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.
Collectie Ferm Living kIDs
Inspiratie en stories