Stoere krijger - Maximus

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ31127

Wie is Maximus ? Van waar komt hij? Wie of wat beschermd hij?... En wat gebeurde er waardoor hij een ooglapje moest dragen?

Deze stoere krijger komt uit de Arty Toys collectie van Djeco. Klaar voor grootste avonturen en heerlijke fantasiemomentjes.

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06727

CollectieArty Toys
TypeSpeelfiguurtjes
Leeftijdvanaf 4 jaar
Korting- 40 %

Wie is Maximus ? Van waar komt hij? Wie of wat beschermd hij?... En wat gebeurde er waardoor hij een ooglapje moest dragen? ... Beleef fantastische avonturen met dit nieuw actiefiguur van Arty toys, Djeco.

De actiefiguurtjes zijn gemaakt van kunststof en prachtig beschilderd. De armen en het hoofd zijn beweegbaar. Elk popje heeft 1 universeel los attribuut.

Een geweldig geschenk voor jongens en meisjes die met hun verbeelding prachtige avonturen kunnen creëren.

Materiaal: kunststof.
Leeftijd: vanaf 4jaar.
Gemiddelde afmeting: 5 cm x 7,5 cm x 3,5 cm (B x H x D)

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16.214.36.10.141
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!