Stoere rol vliesbehang - Vikings (3x3m)

Staat: Nieuw product

BORA

KZ23896

Heeft de speel- of kinderkamer een facelift nodig? Het Vikings vliesbehang is ideaal voor een originele accentmuur!

DIT PRODUCT IS OP BESTELLING EN HEEFT EEN LANGERE LEVERTIJD.

82,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

Heeft de speel- of kinderkamer een facelift nodig? Het Vikings vliesbehang is ideaal voor een originele accentmuur! Er is zoveel te beleven in de wereld van de wereld van de Noormannen: varen, vissen, vechten,... het hoort er allemaal bij!

Het behang van BORA is een klasse A dubbellaags vliesbehang (non-woven). Dit betekent dat niet het behang, maar wel de muur voorzien wordt van lijm. Het behang is afwasbaar en ook na jaren makkelijk te verwijderen (mits het gebruik van de juiste lijm, nl. perfax rol-on). Het behang is zeer kleurvast, bevat geen milieu- en gezondheidsbelastende substanties en is biologisch afbreekbaar.
Een baan is 50 cm breed en 3 meter lang, met een patroonlengte van 50 cm. Een rol vliesbehang bevat 3 banen.

Opgelet: Het behang kan niet worden geretourneerd omwille van de aard van het product. Twijfel je? Contacteer ons op welcome@kleinezebra.com voor een betalend sample aan €2/stuk. Het behang is enkel te verkrijgen op bestelling en heeft een levertijd van minimum 3 weken.

Al het BORA behang is ook per baan verkrijgbaar. Rollen en banen zijn te combineren, maar bestel ze in één keer om kleurverschil te voorkomen. Behang op bestelling heeft een levertijd van minimum 3 weken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.8
Deborah van de Leijgraaf, of kortweg Bora, is reeds 13 jaar freelance illustrator voor kinderboeken en -tijdschriften. Doorheen haar carrière ontdekte Bora stilaan een passie voor het vervaardigen van eigen producten met zelfontworpen patronen. Omdat het atelier van Deborah vol kwam te liggen met leuke tekeningen en schetsen, werd het tijd om deze ontwerpen het daglicht te gunnen. BORA is een collectie van behangpapier, posters & papierwaren in originele patronen. De combinatie van dieren, kinderen, sprookjes & folklore met speelse vormen en oneindige kleurpaletten maakt een BORA-design herkenbaar. Benieuwd? Laat je hieronder overtuigen!