Stralende muurstickers Just a touch - Etoiles

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

MML042

Just a touch by MIMI’lou (16)

De Just A Touch-muurstickersets zijn makkelijk aan te brengen op praktisch elk oppervlak. Verdient jouw schatje een sterrenhemel naast haar bed of geef je je eigen bureau graag een make-over ... het kan allemaal! En het resultaat is altijd schitterend.

14,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : ART323

TypeMuur- en interieurstickers
KleurMeerkleurig
ThemaBohemian ambiance

Just a touch... Dat zijn muurstickers die een vergeten plekje helemaal opfleuren! Een grauwe muur, een donkere kast, een oude koffer, een eenvoudige bureau,... met een vleugje Mimi'lou geef je elk egaal oppervlak een ferme boost. In een vingerknip zijn jouw muur en meubeltjes überhip!

Deze ETOILES set bestaat uit allemaal sterretjes in verschillende tinten en kleuren.

Afmetingen: set 19 x 26 cm, de sterren zijn ongeveer 3 cm per stuk.
Materiaal: 100% vinyl

Makkelijk aan te brengen op elk droog en proper oppervlak. Indien nodig, kunnen de stickers ook weer verwijderd worden.

MIMI'lou is een poëtisch Frans merkje opgestart in 2005 door de getalenteerde Miriam Derville, die haar passie voor tekenen wilde overbrengen op haar kindjes via wondermooie muurschilderingen van sprookjesachtige knuffeldieren. De kinderen waren meteen enthousiast, al gauw volgden andere ouders. Om de creatieve illustraties gemakkelijk op verschillende muren aan te brengen, maakte ze van haar ontwerpen muurstickers met een handgeschilderde look... en zo was MIMI'lou geboren. Vandaag is MIMI'lou uitgegroeid tot een wondermooi en uniek merkje met allerlei mooie items geïnspireerd door de rijke verbeeldingswereld van kinderen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.20.010.260.06
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!
Collectie Just a touch by MIMI’lou
Inspiratie en stories