Strook vliesbehang - Voie lactée

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ19844

Apollo 11 inspiratie (37)

Breng de sterrenhemel tot in de kinderkamer! Met het 'Voie lactée' vliesbehang droom je over het super grote melkwegstelsel en vallende sterren. Er sluipt een magische sfeer in de kinderkamer! Maar zie jij dat ook? Een vliegtuig tussen de sterren!

29,25 €

23,40 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD04280

CollectieLittle big room
TypeBehangpapier
Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

De strook heeft een breedte van 48 cm en een hoogte van 280 cm en is makkelijk op te hangen. De speciale lijm voor niet geweven behangpapier wordt rechtstreeks op de muur aangebracht en niet op de strook. De randen zijn aangepast om een perfecte overgang te maken. Zo kan het papier in één geheel of in verschillende stroken worden aangebracht. Lichtbestendig.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
4828000.35
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Apollo 11 inspiratie
Inspiratie en stories