poppenhuis - Funkis house

Super funky poppenhuis - Miniature Funkis house

Staat: Nieuw product

Ferm Living

FRM016

Dit miniature design poppenhuis Funkis is een ontwerp van het waanzinnig populaire Deense designlabel Ferm Living en kan niet wachten om bewoond te worden met poppetjes, blokjes of kleine boekjes ... jij kiest!

Bespaar bovendien plaats en hang je het dollhouse op de hoogte van je kind aan de muur van de kinderkamer, speelkamer of woonkamer. Zo kan je oogappel er altijd mee spelen en van genieten. En jij hoeft het nooit op te ruimen ;-)

110,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Het Funkis Dollhouse Poppenhuis van Ferm Living geeft een moderne twist aan de klassieke poppenhuizen en is vervaardigd uit natuurlijk multiplex. Het heeft 2 kamers en genoeg plaats voor al je favoriete spulletjes. Door de eenvoudige lijnen en de unieke modernistische uitstraling is dit poppenhuis een gegarandeerde hit, bij zowel de kinderen als bij de volwassenen (die er uiteraard ook mee mogen spelen.)

Kleiner zusje van het originele Funkis Dollhouse van Ferm Living.

Materiaal: vervaardigd uit multiplex
Afmetingen: 47,7 x 36,4 x 20 cm
Wordt gemonteerd geleverd, proper maken met een vochtige doek

Ferm Living staat voor Deens design, ‘made with love’ en is opgericht door de Deense Trine Andersen in 2005. Het Scandinavisch interieurmerk is ondertussen wereldberoemd voor zijn prachtige geometrische vormen en stijlvol moderne objecten. Ook voor kinderen hebben ze een uitgebreide collectie.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.490.370.222
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.

product referentie :3329