acti-hérisson Simon

super leuke activiteiten egel Simon*

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ20527

Simon de egel heeft meer dan één verrassing in petto voor jou! Neem hem vast en ontdek zijn vele activiteiten: papiergeluid, rammelaargeluid,...

27,50 €

17,88 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Simon de egel heeft meer dan één verrassing in petto voor jou! Neem hem vast en ontdek zijn vele activiteiten: papiergeluid, rammelaargeluid, spiegel om jezelf in te bewonderen... Simon heeft ook een fopspeenhouder in zijn zak zodat je hem niet kwijt kunt raken. Jouw vriendje de egel heeft heel wat troeven om jou blij te maken!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
211100.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.

product referentie :86540