figurine arty toys 'Marcus et Ze harpoon'

Supercoolk actiefiguur piraat Marcus & zijn harpoen

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ23200

arty toys by Djeco (12)

Potige piraat Marcus staat klaar om met zijn harpoen het vijandige piratenschip aan te vallen. Marcus komt uit de Arty Toys collectie van Djeco. Klaar voor grootste avonturen en heerlijke fantasiemomentjes.

18,60 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06828

CollectieArty Toys
TypeSpeelfiguurtjes
Leeftijdvanaf 4 jaar

Potige piraat Marcus staat klaar om met zijn harpoen het vijandige piratenschip aan te vallen. Marcus heeft maar drie pijlen nodig om het grote schip te doen zinken! Met 'Marcus & Ze harppon' kunnen kids hun fantasie de vrije loop laten gaan en zich helemaal laten onderdompelen in hun eigen wereld van piraten, schepen en schurken! Vanaf 4 jaar. De set komt met een actiefiguur, een harpoen en 3 pijlen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
383071.25
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie arty toys by Djeco
Inspiratie en stories