Supertoffe speelset - Mister Clean

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ847

Laat jouw kids zelf hun kamer schoonmaken met deze creatieve speelset. De set omvat drie accessoires waarmee ze hun kamer met plezier van boven tot onder schoonmaken.

Komt in een tof junglethema waardoor deze speelset ook leuk is om naar te kijken!

19,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06648

CollectieRole plays
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar
Korting- 40 %

Schoonmaak speelgoedset Mister Clean van Djeco in jungle-thema leert kinderen schoonmaken terwijl ze plezier hebben. In het toekanvormige houten rek kan je makkelijk alle accessoires opbergen.

Inhoud: toekanrek, slangenborstel, groene schep en apenplumeau 
Materiaal: hout, kunststof, flexibele kunststofvezels en vilt
Afmetingen rek: diameter: 12 cm, hoogte: 30,5 cm
Borstel lengte: 17 cm
Leeftijd: vanaf 3 jaar

--

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!