Toffe bijtring konijn Elise - old rose

Staat: Nieuw product

Hoppa

BBH059

Een gezonde en ecologische bijtring voor kleintjes. Elise het konijn heeft een houten ring waar veilig en naar hartelust kan worden op geknabbeld. Gewoon leuk maar soms ook verzachtend wanneer je kleintje een nieuw tandje krijgt. Met het roze knuffelpopje in de vorm van een konijntje aan de ring is het dubbele speelpret !

11,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieElise
TypeBijtspeeltjes
KleurRoze

Hoppa komt met een nieuwe collectie met badcapes, slabbetjes, bijtringen, tutdoekjes ... in een speels patroon waarbij Sam de beer en Elise het konijn kleintjes meenemen op een ontdekkingstocht. Ontdek je al de verschillende gezichtjes?

Materiaal: 90% biologisch katoen, 10% PES - vulling: 100% wol

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.02
Hoppa is een collectie van handgemaakte knuffelpoppen in natuurlijke materialen - 100% biologisch katoen . Van knuffeldoekjes, gehaakte rammelaars, lappenpopjes tot poppendragers. Voor elk kindje is er een geschikt vriendje. Er werd bijzonder veel aandacht besteed aan het ontwerp van de popjes en aan de keuze van de materialen. Er is echter meer/ Hoppa poppen zijn gemaakt in Fair Trade, dat wil zeggen geproduceerd op een manier waarbij eerlijke handelsrelaties met de producenten voorop staan. Fair Trade gaat dus veel verder dan bijvoorbeeld het uitsluiten of vermijden van kinderarbeid. Immers, het gegeven dat bepaalde producten niet door kinderen gemaakt zijn, betekent niet automatisch dat ze dan ook (door volwassenen) in menswaardige omstandigheden of tegen een eerlijke prijs zijn gemaakt.