Toffe Little Friends speelset - Kamperen

Staat: Nieuw product

Haba

HAB572

Little Friends van HABA (95)

Geniet samen op de camping van het vuur en de prachtige sterrenhemel. Niks is leuker om 's avonds in je slaapzak te kruipen bij een dovend kampvuur, om 's ochtends wakker te worden van de vogeltjes. Met je tentje kun je slapen waar je wilt. Kies het mooiste plekje.

Deze fijne speelset is een leuke uitbreiding voor je Little Friends collectie maar je kan er ook fijn vrij mee spelen.

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304749

CollectieLittle Friends
TypeSpeelfiguurtjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Toffe Little Friends speelset Kamperen voor de mini globetrotters! In de set zit alles voor een fijne kampeertrip: ene leuke gele iglo tent, 1 poppetjes, een gezellig kampvuur en 2 omkeerbare slaazakken. Ook leuk in combinatie met de Op reis speelset

Materiaal: kunststof, polyester en hout
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen verpakking: 26 x 20,5 x 8,5 cm

De Little Friends van HABA zijn vrienden voor de hele kindertijd, de kleine bewoners van de boerderij zijn gemaakt van flexibel plastiek, dat maakt hen soepel en buigzaam en zo lenen ze zich perfect voor wat kinderen het allerliefste doen: spelen, spelen en nog eens spelen. Perfect om je kinderen hun verbeelding te prikkelen. Rollenspelletjes en spelen met de poppetjes en sets van Little Friends is niet alleen leuk maar ook goed voor de kinderen hun sociale en emotionele ontwikkeling want het spel stimuleer hun inlevingsvermogen & verbeeldingskracht keer op keer.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
20.5268.50.24
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Little Friends van HABA
Inspiratie en stories