Toffe trekauto - RoliMax

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ433

Beer Max is klaar voor een avontuurlijke race met een nieuwe vriend. Ga met de beer op stap en doe talloze ontdekkingen.

Schattige houten trekauto met mooie illustraties. De wieltjes zijn bedekt met rubber zodat het geen sporen maakt.

Ontworpen door Magali Attiogbé.

22,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06244

CollectieEarly years
TypeTrekspeelgoed
Leeftijdvanaf 18 maanden

Tof houten trekfiguur Rolimax met trekkoord.

Leeftijd: vanaf 18 maanden
Afmetingen: 15,5 x 14 x 15,5 cm
Afmetingen verpakking: 16,5 x 16 x 16,5 cm
Materiaal: hout

Djeco's houten speelgoed is tijdloos. Houten speelgoed zet de deur open voor een grenzeloze fantasie en stimuleert de creativiteit.

Hout is een natuurlijk materiaal dat de lichaamstemperatuur aanneemt zodat het lekker warm aanvoelt. De geur, de textuur, het gewicht en het geluid van hout stimuleert de ontwikkeling van de zintuigen. 

Je kindje moet houten speelgoed zelf duwen, trekken, draaien, ... wat tot een actieve geest leidt. Het bevordert ook het samenspelen van ouders en kindjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!