Unieke toverstaf - Eenhoorn

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA200

Mini cadeautjes, maxi pret! (650)

Unicorn lovers kijken hun ogen uit!

Dit verkleedaccessoire mag niet ontbreken op je eenhoorn verjaardagsfeest. Je tovert er elke dag mee en de statige eenhoorn geeft je outfit een magische toets, prachtig toch?!

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 105091

PersonageEenhoorn
TypeToverstafjes
KleurRoze

Originele EENHOORN toverstaf met roze eenhoorn, gouden accenten en zwierige linten in bonte kleuren. Een onmisbaar accessoire voor elke kleine meid/fee/prinses van het fijne merk Souza!

Souza for Kids! beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
391110.01
  • Door Liesbeth E.
  •  de 05/11/2020
10 top
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories