Unieke verkleedjurk Heks met hoed

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

Een pofrok vol spinnenwebben, heerlijk fluo groene strik als eye catcher en bijpassende haarband met punt hoed. Wie durft er dit heksenjurkje aan? Het betovert je meteen en zorgt voor extra veel verkleedplezier.

24,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 37395

PersonageHeks/Tovenaar
TypeVerkleedjurken
KleurGroen

Tweedelige verkleedset Great Pretenders met Heksenjurk en met bijpassende punthoed. Dit zwart en fluo groene pofjurk is er voor de guitige heksjes en geeft je meteen een leuke look. Ideaal om je te verkleden voor Halloween, carnaval of gewoon omdat je er zin in hebt.

Leeftijd: 5-6 jaar

_

Great Pretenders gelooft dat verkleden meer is dan alleen maar een kostuum aantrekken. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten, plus rollenspel helpt kinderen zichzelf uit te drukken en te ontwikkelen. Ontdek alle geweldige verkleedoutfits van dit tof Canadese merk en laat hun sprookje verder leven in jouw fantasie!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Great Pretenders - Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen!Perfecte outfits voor rollenspellen en verkleedfeestjesBen jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten.Let’s Party CollectieEen verjaardagsfeest, themafeest of kinderfeest. Great Pretenders heeft met de Let's Party Collectie  de leukste accessoires in huis. Van het kaarsje op de taart tot de slingers in de lucht. Zorg voor een feestje die jij en jouw gasten nooit zullen vergeten!