Verkleedset Angel

Tweedelig verkleed-ensemble met zachte witte vleugeltjes en fluffy aureooltje

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA170

Schitterende accessoires van Souza for kids! (297)

Maak van je bengeltje een engeltje met deze leuke Angelset van Souza for kids.

Ideaal om een outfit compleet te maken of gewoon op je favoriete jeans te dragen. De verkleedset bestaat uit een koppel engelenvleugels met witte veren en een diadeem met bijpassend fluffy aureool.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 104802

PersonageFee/Elf
TypeVerkleedsets
KleurWit

Leuke aanwinst voor de verkleedkoffer: deze tweedelige set Angel met zachte witte vleugeltjes en halo. Zo verander je instant in een lief engeltje.

Create your happy fantasy met de geweldige collectie van Souza for Kids! Op de top van de duinen wacht de in goud gehulde Marilise op haar gasten. Haar sprankelende kroon is speciaal ontworpen vor het feest van vanavond. De elfen zusjes hebben de confetti al klaar gezet, terwijl Valentine arriveert met haar paraplu in de lucht. Met haar haren vol fladerende vlinders kijkt elfje Jaelyn uit over het strand. Wat ziet ze daar? De stoere spaceman loopt in zijn flitsende pak verheugd naar prinses Olivia... dit is écht Happy Fantasy ... Souza Kids! daar word je vrolijk van.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
302380.13
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Schitterende accessoires van Souza for kids!
Inspiratie en stories