Verkleedset - Rainbow Girl

Verkleedjurk met regenboogkleurtjes, echt een uniek stuk

Staat: Nieuw product

Meri Meri

Alles voor een regenboog feestje (70)

Als je kleintje houdt van feeën, dan zal ze zonder twijfel in de wolken zijn met deze verkleedset van Meri Meri.

Het elegant feeënkleed is gemaakt van prachtige gele tulle en afgewerkt met een prachtige bloemencorset rond de middel. De afneembare vleugels en 'sparkly' bloemen toverstaf maken het plaatje af.

78,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 193263

PersonageFee/Elf
CollectieRainbows
TypeVerkleedsets
KleurMeerkleurig

Tover je knappe meid om tot een prachtig bloemenfee met deze complete verkleedset Flower Fairy van Meri Meri. In deze set zit: een kleurrijk feeënjurk in regenboogkleuren, afneembare feeënvleugels en aanpasbare armbanden, inclusief magische toverstaf met zonnetje.

Maat: 3-4 en 5-6 jaar

Materiaal: fijne tullestof en katoen, neon en gouden details, glitter stoffen toverstaf

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke verkleedsets, zachte knuffelvriendjes en unieke feestartikelen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een regenboog feestje
Inspiratie en stories