Verkleedsetje - Eenhoorn

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR068

Alles voor een eenhoorn feestje (40)

Heb je een zware eenhoorn-fan in huis? Dan hebben wij het perfecte Meri Meri verkleedsetje waarvan hartjes sneller zullen gaan slaan. In deze magische set zitten een schattige hoofdband met glinsterende eenhoorn en gouden oortjes en een magisch roze staart. Super cute, super fun!

35,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 168805

PersonageEenhoorn
CollectieMagical Unicorns
TypeVerkleedsets
KleurRoze

Tover jezelf om tot een magische eenhoorn met deze verkleedset - met hoorn, oortjes en staart - van Meri Meri. De eenhoorn en oortjes zijn gemaakt uit luxueuse vilt met goud en glitter stof en hangen vast aan een elastisch verstelbaar bandje met velcro. De staart is gemaakt met verschillende kleuren wol en een gouden elastiek die je rond de middel van je kleintje kan binden. Deze leuke eenhoorn-kit komt verpakt in een mooi katoenen tasje.

Afmetingen tasje: 21,5 x 25,5 x 5 cm

Niet geschikt voor kindjes onder de 3 jaar - vanwege de touwtjes en verstikkingsgevaar.

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.260.220.050.08
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een eenhoorn feestje
Inspiratie en stories