composition murale 'Valley Isle'

verrukkelijke 'Valley Isle' mural

Staat: Nieuw product

Room Seven

KZ22991

Field of Flowers van Room Seven (12)

De Isle mural uit de dromerige Field of flowers collectie!

DIT PRODUCT IS OP BESTELLING EN HEEFT EEN LANGERE LEVERTIJD.

349,00 €

Add to my wishlist

De Valley Isle mural uit de dromerige Field of flowers collectie! Klaar om de warme stranden van een onbewoond eiland te trotseren?! De energieke mural met tropische setting is ideaal om een accentmuur te maken in de kinderkamer. De mural is gemaakt in samenwerking met het Spaanse Coordonné, fabrikant en distributeur van exclusief behang en stoffen.

In totaal is de mural 270 cm lang en 325 cm breed en komt in 7 panden. Heb je een grotere of kleinere muur en wil je een op maat gemaakte mural? Contacteer ons dan hier voor een offerte.

Opgelet: De mural kan niet worden geretourneerd omwille van de aard van het product. De mural is enkel te verkrijgen op bestelling en heeft een levertijd van minimaal 3 weken.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
32527001
Room Seven - Room Seven is een Nederlands bedrijf, opgericht door Brecht Olsthoorn. Ze is de dochter van de oprichters van Oilily en maakt nu zelf kinderkleding. Ze combineert in haar spulletjes perfecte kwaliteit met hedendaagse flair. De collectie bestaat uit zachte kleurtjes, lichte stoffen en aparte designs. Room Seven zorgt ervoor dat uw kind zo lang mogelijk van zijn mooie spulletjes kan genieten!
Collectie Field of Flowers van Room Seven
Inspiratie en thema's