Vrolijke set slingers in crêpepapier

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR433

Alles voor een circus feestje (17)

Hang ze naast elkaar als backdrop, voor een photobooth hoekje te maken boordevol kleur of draai ze in het rond en geeft je feestlocatie extra kleur.

Deze set is echt een must voor elk vrolijk feestje en komt in een pak met 7 linten.

10,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 202953

CollectieBirthday
TypeSlingers
KleurMeerkleurig

Feestelijke set van crêpepapieren slingers in 7 heldere tinten van Meri Meri, ideaal om elk soort feestje - van babyborrel, vrijgezellenfeest tot verjaardagsfeest of lentefeest aan te kleden. In de set zitten 7 lange linten in 6 verschillende neon kleurtjes + 1 gouden. 

Afmetingen verpakking: 45,7 x 4,4 x 4,4 cm - elk lint/slinger is 83,8 cm lang

Materiaal: crêpepapier

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Alles voor een circus feestje
Inspiratie en stories