Wild Daisy Slinger

Een bloemenslinger uit crêp-papier voor een onvergetelijke feestdeco

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR560

Alles voor een paas feestje (87)

Geef een fleurige bloementoets aan je feest met deze bloemenslinger.

Hang de witte, papieren bloemetjes aan je muur met een fijne toets van geel en groen. Een fijne stukje feestdecoratie voor jouw lentefeestje! De prachtige madeliefjes zijn gemaakt van crêpepapier voor een opvallende look.

28,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 210448

CollectieSpring & Easter
TypeSlingers
KleurWit

Wild Daisy bloemenslinger uit de collectie van Meri Meri zorgt voor een fleurige toets op elk feest. Deze prachtige slinger met mooie madeliefjes en groene bladeren met goudfolie bevat voorgevouwen papieren bloemblaadjes om een ​​fantastische 3D-illusie te geven en is afgewerkt met schitterende goudfolie voor een heerlijke glans.

Afmetingen: ongeveer 2,5 meter breed

Materiaal: crêpe-papier, goudfolie, ook de verpakking is gemaakt van milieuvriendelijk papier

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes, toffe accessoires en unieke verkleedsets.

 
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een paas feestje
Inspiratie en stories