Witte feeërieke verkleedjurk

Staat: Nieuw product

Meri Meri

Meri Meri: Kerst (59)

Maak de fantasie en magie compleet met deze feeërieke verkleedset van Meri Meri. Hij staat jouw elfje vast perfect.

Het kleedje valt mooi en heeft schitterend gouden details, de vleugels doen je zweven maar kan je er ook afhalen. Tot slot is er de hoofdband en bijpassende toverstof die zorgen voor de magic finishing touch en je kleintje omtoveren tot een echte fee.

50,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 184537

PersonageFee/Elf
CollectieKerstmis
TypeVerkleedsets
KleurWit

Engelachtige feeën verkleedkit van Meri Meri met elfenjurk vol gouden details in witte tulle, afneembare vleugels met gouden elastiekjes om je vleugels uit te slaan, bijpassende hoofdband en gewatteerde toverstaf.

Verkrijgbaar in 2 maten. Komt in een mooi bijpassend tasje, ideaal om cadeau te doen!

Leeftijd: 3-4 jaar en 5-6 jaar

Afmetingen tasje: 33 x 45 x 5 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Meri Meri: Kerst
Inspiratie en stories