Witte feeërieke verkleedjurk

Staat: Nieuw product

Meri Meri

Zalige kerst met Meri Meri (65)

Maak de fantasie en magie compleet met deze feeërieke verkleedset van Meri Meri. Hij staat jouw elfje vast perfect.

Het kleedje valt mooi en heeft schitterend gouden details, de vleugels doen je zweven maar kan je er ook afhalen. Tot slot is er de hoofdband en bijpassende toverstof die zorgen voor de magic finishing touch en je kleintje omtoveren tot een echte fee.

60,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 184537

PersonageFee/Elf
CollectieKerstmis
TypeVerkleedsets
KleurWit

Engelachtige feeën verkleedkit van Meri Meri met elfenjurk vol gouden details in witte tulle, afneembare vleugels met gouden elastiekjes om je vleugels uit te slaan, bijpassende hoofdband en gewatteerde toverstaf.

Verkrijgbaar in 2 maten. Komt in een mooi bijpassend tasje, ideaal om cadeau te doen!

Leeftijd: 3-4 jaar en 5-6 jaar

Afmetingen tasje: 33 x 45 x 5 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Zalige kerst met Meri Meri
Inspiratie en stories