Wobbel Original Pebble evenwichtsboard - baby muis grijs vilt - limited edition

Staat: Nieuw product

Wobbel

WOB050

Open-ended play met De Kleine Zebra (58)

De Wobbel balance board Original Pebble is een ideaal speel- en ontwikkelingsaccessoire voor kinderen. Deze limited edition is voorzien van een muisgrijze viltlaag die extra comfort biedt tijdens het gebruik. Kinderen kunnen de plank gebruiken om hun creativiteit, balans en coördinatie te stimuleren. Gemaakt van duurzame en milieuvriendelijke materialen, is dit bord een veilige en verantwoorde keuze voor milieubewuste ouders. Geef uw kind een unieke speelervaring met deze originele Wobbel balance board. De wollen viltlaag vermindert het geluid en voorkomt krassen op de vloer en op de Wobbel.
Ontdek alle trendy artikelen bij De Kleine Zebra voor een geslaagd cadeau!

165,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : ORPEBBM

CollectieWobbel Original
TypeLimited edition met vilt
KleurGrijs
Leeftijdvanaf de geboorte
Kleur viltBaby muis
Korting- 30 %

De Limited Edition Wobbel Original Pebble met baby muis vilt is een prachtig stuk houten speelgoed waar je alle kanten mee op kan én dat mooi staat in je interieur.

Dit is de Wobbel Original in een gelimiteerde steengrijze kleur. Deze Wobbel Pebble is afgewerkt met EKO wolvilt aan de onderzijde. Het lichtgrijze wolvilt is een natuurlijk product. Het reduceert het geluid, voorkomt krassen op de vloer en op de Wobbel. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, check al onze Wobbels om jouw favoriet te kiezen >

Kleur vilt: baby muis
Afmetingen: 90 x 30 cm
Materiaal: FSC beukenhout - EKO wolvilt - kindvriendelijke watergedragen lak
Gewicht: ca. 4,5 kilo.
Leeftijd: 0 tot 100 jaar
Gebruiksgewicht: tot 200 kilo.

Voor meer inspiratie om te spelen, download de Wobbel-kaarten hier !

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
03004.2
Wobbel - De Wobbel komt van oorsprong uit de Waldorf-scholen. De internationale naam voor wat we in Nederland kennen als de Vrije School en in België als Steinerschool. Onder de naam Wobbel presenteert Wobbel BV dit klassieke balance board in een eigentijdse vormgeving en met nieuwe toevoegingen. Het houten speelgoed dat jong en oud beweegt. Ontwikkelen van balans en kracht De Wobbel stimuleert in het spel en gebruik de balans en de kracht. Het bord ondersteunt op een speelse maar zeer doeltreffende manier het lichaamsbewustzijn en het evenwicht. Door het gebruik van het bord als trainer kunnen gericht spiergroepen worden versterkt en gestrekt. Dit geldt zowel voor (jonge) kinderen alsook volwassenen en ouderen. Stimuleren van de creativiteit Bijzonder is dat naast deze ontwikkelingsondersteunende eigenschappen de Wobbel vooral inspireert door zijn indrukwekkende maar ongedefinieerde vorm. Juist deze vorm stimuleert de creativiteit en zorgt dat de Wobbel, als een Barbapappa, alles kan zijn wat het kind er zelf in ziet. Brengen van rust De ervaring is dat de Wobbel als een magneet op kinderen werkt. Niet alleen voor het uitbundige en speelse (samen-) spel maar ook voor rustmomenten en meer individueel spel.
Collectie Open-ended play met De Kleine Zebra
Inspiratie en stories