Zalige houten slinger - Lama

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR278

Meri Meri: Kerst (56)

No drama lama met deze wondermooie slinger van Meri Meri. Hij geeft kleur aan elk soort feestje: of er nu iemand jarig is of haar communie viert.

Met deze feestversiering ben je meteen in feeststemming en het leuke is je kan hem keer op keer bovenhalen, ophangen en het feest kan beginnen!

14,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 196773

CollectieLama
TypeSlingers
KleurBruin

Zalige houten slinger Lama van Meri Meri. Een onmisbare slinger op jouw volgend lama feestje. Leuk in combinatie met de rest van de lama decoraties of op eender elk ander feestje. Deze slinger bestaat uit 10 houten lama's en 10 kleurrijke neon pompoms.

Lengte: 250 cm

Materiaal: hout en katoen

_

Meri Meri is een uniek feestmerk met de mooiste feestartikelen voor de perfecte kinderfeestjes maar ze hebben ook fijne accessoires zoals patches, plaktattoos, sjaals en wondermooie haaraccessoires. Stuk voor stuk perfect voor kleintjes met stijl.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Meri Meri: Kerst
Inspiratie en stories