Zelfklevende fries in zachte kleuren - Smart

Staat: Nieuw product

Poisson Bulle

Fifi Mandirac liet zich voor de Smart-collectie inspireren door de geometrische vormen en zachte kleuren van het Scandinavisch design. Kies je...

25,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Fifi Mandirac liet zich voor de Smart-collectie inspireren door de geometrische vormen en zachte kleuren van het Scandinavisch design. Kies je favoriete dessin uit de collectie en decoreer er je keuken, slaapkamer, hall of woonkamer mee. Je kan elke fries horizontaal of verticaal gebruiken, de mogelijkheden zijn legio. Materiaal: vinyl.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
5001000.35
Poisson Bulle - Het idee van Poisson Bulle werd geboren toen Isabelle Biron Roger's zoontje Nino, 18 maanden werd. Hij werd een beetje te groot voor zijn kleine baby kamer en ze ging op zoek naar enkele grote-jongens-decospulletjes. Spijtig genoeg vond ze nergens wat ze zocht,; gemakkelijke, betaalbaare en mooie spullen. Toen kwam Isabelle op het idee om enkele illustrators van kinderboeken te contacteren. Aangezien ze zelf dol was op deze leuke tekeningen verzon ze het idee om in samenwerking met haar lievelingsillustrators verplaatsbare muurstickers te creëren. Gemakkelijk, betaalbaar én mooi. “Poisson Bulle, ma chambre c’est ma bulle!”