Zilveren muiltjes - Mariona

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids! (132)

Deze koninklijke slippertjes zijn de droom van elk klein prinsesje. Versierd met duizenden diamanten en zilveren bloemetjes worden je voetjes mooi versierd elke keer je deze aantrekt.

De muiltjes hebben een klein hakje en toveren je kapoen om tot een echte prinses, elke keer weer!

23,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 105003

PersonagePrinses/Koningin
TypeMuiltjes
KleurZilver

Zilveren muiltjes Mariona van Souza for Kids! Een onmisbaar verkleedaccessoire om te dragen onder elke prinsessen-, feeën of elfenoutfit. Dankzij de schitterend zilveren kleur passen ze bij elk kleur jurk. Verkrijgbaar in 3 verschillende maatjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
181560.25
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids!
Inspiratie en stories