Zoet wolkjes behang

Staat: Nieuw product

Ferm Living

Ferm Living kIDs (82)

Creëer een kleurrijke droomwereld voor je kids, geef meer leven aan de muren van hun slaap- of speelkamer!

DIT PRODUCT IS OP BESTELLING EN HEEFT EEN LANGERE LEVERTIJD.

75,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 520

TypeBehangpapier
KleurMeerkleurig

Creëer een kleurrijke droomwereld voor je kids, geef meer leven aan de muren van hun slaap- of speelkamer! Dit bijzondere behang met haar vrolijke wolkjes, zal de kamer van je kleintje omtoveren tot een geheel eigen plekje met meer karakter, charme en persoonlijkheid. Leuke tip: Match het behangpapier met de andere spulletjes uit de 'cloud' reeks voor een optimale look. Een rol is 0.53m breed en bevat 10.05m behang. Lengte van het patroon: 26.5 cm.

Makkelijk schoon te vegen met een vochtige doek en goed bestand tegen licht. Het behang is lekker dik, niet gewoven en WallSmart.

Opgelet: Het behang kan niet worden geretourneerd omwille van de aard van het product. Twijfel je? Contacteer ons op welcome@kleinezebra.com voor een betalend sample aan €2/stuk. Het behang is enkel te verkrijgen op bestelling en heeft een levertijd van minimum 3 weken.

 

Bekijk hieronder het filmpje met handige tips & tricks:

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
53100002
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.
Collectie Ferm Living kIDs
Inspiratie en stories