zomerse Wishbone Bike stickerset 'flowers'

Staat: Nieuw product

Wishbone Bike

KZ10181

Customize je Wishbone Bike met deze vrolijke girly stickers. Bevat 2 vellen met bloemen,aardbeien en beestjes, enkel voor hippe girls! Zo ga je...

19,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

Customize je Wishbone Bike met deze vrolijke girly stickers. Bevat 2 vellen met bloemen,aardbeien en beestjes, enkel voor hippe girls! Zo ga je te werk:
- Vraag de hulp van een volwassene
- Maak je Wishbone Bike schoon en zorg dat hij goed droog is
- Bedenk hoe je je fiets wil stylen en plakken maar!
Tweedly deedly dee...
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
294700.35
Wishbone Bike - Het verhaal van de Wishbone Design Studio begon in 2005 in New York. Rich en Jen hadden hun handen vol aan hun 2 kids toen de eerste Wishbone Bike werd geboren. Het echtpaar wou hun kinderen laten proeven van hun eigen jeugd in Nieuw-Zeeland, waar het gras nog lang was, de lucht nog vers en de mensen niet nieuwsgierig. Lekker lopen waar je wil, rijden tot de zon ondergaat en dan heerlijk inslapen na een te gekke dag.Moderne twist op de klassieke kinderfietsWishbone is een merk voor de actieve gezinnen , designliefhebbers en bewuste consumenten . Ze creëren een nieuwe generatie kinderfietsen gemaakt met duurzame materialen en met oog voor design, mens en natuur. Hun belangrijkste waarden tijdens het ontwerpen zijn personaliseerbaar, moduleerbaar, transformeerbaar,duurzaam, kwalitatieve materialen en minder afval.Meegroei fietsen voor kids van 1 tot 5 jaarVoor elke mini fietser heeft Wishbone de leukste fietsen in huis. Van houten flips en loopwagens voor de jongsten tot coole tweewielers voor de iets grotere kids. Stuk voor stuk gemaakt met stevige materialen én met een oog voor detail. Pimp elke fiets met de bijhorende kleurrijke zadels en stickers.