Sorteren

Mooie tutjes in alle vormen en kleuren

We weten bij De Kleine Zebra hoe belangrijk het is om de beste zorg en comfort te bieden aan je kleintje. Daarom hebben we met liefde en zorg een assortiment van hoogwaardige fopspenen samengesteld, gemaakt van 100% natuurlijk rubber - de perfecte keuze voor ouders die alleen het allerbeste willen voor hun baby's.

Waarom kiezen voor natuurlijke rubberen fopspenen?

Deze fopspenen worden vervaardigd uit puur natuurlijk rubber dat afkomstig is van duurzame bronnen. Dat betekent dat je niet alleen de gevoelige huid van je baby beschermt, maar ook een positieve bijdrage levert aan het milieu. De fopspenen zijn vrij van synthetische stoffen, chemicaliën en schadelijke stoffen, waardoor ze veilig zijn om te gebruiken.

Voordelen van natuurlijke rubberen fopspenen

Spenen gemaakt van natuurlijk rubber bieden een uniek voordeel dat verder reikt dan hun traditionele tegenhangers. Het gebruik van natuurlijk rubber zorgt voor een zachtere en meer flexibele textuur, waardoor de speen zich natuurlijker aanpast aan de zuigreflex van een baby. Dat bevordert niet alleen een comfortabelere ervaring voor de baby, maar kan ook bijdragen aan een verminderd risico op tandheelkundige problemen op latere leeftijd. Bovendien zijn natuurlijke rubberen spenen vrij van synthetische stoffen en chemicaliën, wat ze een milieuvriendelijkere keuze maakt voor ouders die zich richten op duurzaamheid en gezondheid.

Toont 151 - 188 van de 188 items

Toont 151 - 188 van de 188 items